AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin yemek yediğini görmek

Kahve falında ölü birinin yemek yediğini görmek

Kahve falında ölü birinin yemek yediğini görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük özgüven kazanacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Kahve falında ölüye yemek yedirdiğini görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü yemek yedirmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına inanılır.

Kahve falında ölü birine yemek yedirmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye yemek yedirmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birisine yemek yedirmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle yemek yediğini görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin yemek yediğini görmek çalışkan bir kişi olunacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölülerin yemek yediğini görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir