AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerin yemek yediğini görmek

Kahve falında ölülerin yemek yediğini görmek

Kahve falında ölülerin yemek yediğini görmek kafasının rahat edeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölülerin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Kahve falında ölüyü yemek yedirmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölüye yemek yedirmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin yemek yediğini görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye yemek yedirmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hayatın tadına varacağına inanılır.

Kahve falında ölü birine yemek yedirmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında ölüye yemek yedirdiğini görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birisine yemek yedirmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yemek yediğini görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, çok başarılı adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir