AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüye yemek yedirmek

Kahve falında bir ölüye yemek yedirmek

Kahve falında bir ölüye yemek yedirmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, canın sıkılacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, istediği başarıya kavuşacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında bir ölüye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Kahve falında ölüye yemek yedirdiğini görmek ekmek ve dünya malı alacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birisine yemek yedirmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölülerin yemek yediğini görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, müjdeli haberle geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yemek yediğini görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye yemek yedirmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, kısa sürede başarısının artacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü yemek yedirmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birine yemek yedirmek büyük sorunların yaşanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle yemek yediğini görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir