AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye soğan vermek

Kahve falında ölüye soğan vermek

Kahve falında ölüye soğan vermek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, içinin rahat edeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye soğan vermek gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüye soğan vermek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, aile huzurunuzun bozulacağına yorulur.

Kahve falında ölüye yeşil soğan vermek büyük bir kazanç elde edileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden soğan almak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında komşudan soğan istemek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıya soğan ekmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş kuru soğan görmek üzüntülerin sevince döneceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğanlı salata görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir