AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden soğan almak

Kahve falında ölüden soğan almak

Kahve falında ölüden soğan almak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok güzel işlere gireceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden soğan almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmenizin beklenmesi sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında ölüye soğan vermek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Kahve falında ölüye yeşil soğan vermek büyük sorunlar yaşayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden soğan almak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğe soğan yedirmek resmi bir göreve getirileceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulur.

Kahve falında taze yeşil soğan görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil soğan almak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rendelenmiş soğan görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir