AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye pantolon vermek

Kahve falında ölüye pantolon vermek

Kahve falında ölüye pantolon vermek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, yaşam standartlarının artacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, esenliği bulacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye pantolon vermek gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Kahve falında ölüye pantolon vermek kendisi ile gururlanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında birinin pantolon giydiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında pantolon beğenmek kazançta zarar edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında pantolona sıçmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tozlu pantolon görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına yorulur.

Kahve falında iki pantolon üst üste giymek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolonda kan görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon çıkardığını görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir