AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye odun vermek

Kahve falında ölüye odun vermek

Kahve falında ölüye odun vermek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye odun vermek gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Kahve falında ölüden odun almak çok huzurlu bir duruma geleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölüye odun vermek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, imkânların çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle odun taşımak işlerinde verimsiz hale geleceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına odun vermek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında odun kesildiğini görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında odun tutuşturmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış odun görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine odun vermek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir