AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına odun vermek

Kahve falında başkasına odun vermek

Kahve falında başkasına odun vermek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasına odun vermek gördüyseniz:

  • Evi veya aileyi ilgilendiren konular ya da sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında odun toplamak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında odun fırlatmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine odun vermek sevilip sayılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında odun motoru görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında odun yığınları görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında odun söndürmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında yaş odun yakmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında odun yaktığını görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir