AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine odun vermek

Kahve falında birine odun vermek

Kahve falında birine odun vermek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, güzel günler için yaşayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine odun vermek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında çuvala odun doldurmak içebileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odunlar görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sağlık ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sobada odun yakmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yaşamına renk geleceğine delalettir.

Kahve falında odun üzerinde yürümek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında yakmak için odun toplamak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, girilen yolda zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında meşe odunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir