AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirle çay içmek

Kahve falında misafirle çay içmek

Kahve falında misafirle çay içmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında misafirle çay içmek gördüyseniz:

  • Kendi yorumlarımızı veya gerçekleri kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında misafirlikte çay içmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafirle çay içmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafire çay yapmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafire çay ikram etmek işsiz ise işe gireceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında misafirlere çay dağıtmak önemli işler yapacağına, huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire çay vermek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafirlere çay vermek mal ve para sahibi olacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında misafire çay demlemek uzun bir süre boyunca çekeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir