AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyzeyle küsmek

Kahve falında teyzeyle küsmek

Kahve falında teyzeyle küsmek en doğru şekilde öğreneceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, hükmünün geçmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işaret eder.

Kahve falında teyzeyle küsmek gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Kahve falında teyzeyle küsmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında babaya küsmek savurgan bir hayat yaşayacağına, kazancının katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine küsmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında patrona küsmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kuzenle küsmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiye küsmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla küsmek dünyanın kendisine galip gelmesine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşınla küsmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir