AnaSayfa / Genel / Kahve falında av yapmak

Kahve falında av yapmak

Kahve falında av yapmak kısmetlerinden olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında av yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında av yapmak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Kahve falında av fişeği görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında av avlamak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Kahve falında avrupaya gitmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulur.

Kahve falında silahla ava çıkmak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avustralya görmek geri planda kalacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında av kuşu görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında avlanan kartal görmek onlar tarafından yüceltileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir