AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine karpuz vermek

Kahve falında ölü birine karpuz vermek

Kahve falında ölü birine karpuz vermek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, ona kol kanat gereceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine karpuz vermek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Kahve falında ölüye karpuz vermek sevdiği insana kavuşacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birine karpuz vermek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden karpuz almak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden karpuz almak dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün karpuz yemek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, yaşama dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında karpuzu birine vermek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu karpuz görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir