AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden karpuz almak

Kahve falında ölüden karpuz almak

Kahve falında ölüden karpuz almak ulvi kimse haline geleceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, başarıya giden yollarını açacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında ölüden karpuz almak gördüyseniz:

  • Bazı plan, kişi ya da konular hakkında fikirlerinizi dile getirmeniz faydalı olabilir.

Kahve falında ölü birinden karpuz almak büyük bir işin sahibi olacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden karpuz almak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye karpuz vermek hayatındaki fırtınaların durulacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birine karpuz vermek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün karpuz yemek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz yemek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuzun kırıldığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir