AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye hurma vermek

Kahve falında ölüye hurma vermek

Kahve falında ölüye hurma vermek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye hurma vermek gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Kahve falında ölüden hurma almak işten ve güçten el etek çekileceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinden hurma almak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye hurma vermek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı hurma yemek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen hurma yemek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, anne baba dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acve hurması yemek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, ona mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil hurma ağacı görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında hurma görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir