AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden hurma almak

Kahve falında ölüden hurma almak

Kahve falında ölüden hurma almak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, hayırlı haberler alacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölüden hurma almak gördüyseniz:

  • Bazı konulara şüpheci yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ölüye hurma vermek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölüden hurma almak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden hurma almak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulur.

Kahve falında hurma çekirdeği yutmak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında trabzon hurması toplamak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma yemek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında hurma satmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalettir.

Kahve falında hurma tatlısı yemek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir