AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı hurma yemek

Kahve falında kırmızı hurma yemek

Kahve falında kırmızı hurma yemek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı hurma yemek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Kahve falında kırmızı hurma yemek karlı işlere gireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kuru hurma yemek maddi zararlara uğrayacağına, hüsrana uğratacağına delalettir.

Kahve falında hurma tatlısı yemek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında hacdan gelen hurma yemek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında hurma şekeri yemek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz hurma yemek istediği herşeye sahip olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağdat hurması yemek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kazancın katlanacağına işarettir.

Kahve falında hurma toplamak yemek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir