AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla çikolata yemek

Kahve falında arkadaşınla çikolata yemek

Kahve falında arkadaşınla çikolata yemek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla çikolata yemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında arkadaşınla çikolata yemek bahtının açık olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını çikolata yerken görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına çikolata vermek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının çikolata yediğini görmek geçiminin zorlaşacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında çikolata yemek görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, dolandırılacağına işarettir.

Kahve falında çikolatalı gofret yemek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata yemek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir