AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye bir şey almak

Kahve falında ölüye bir şey almak

Kahve falında ölüye bir şey almak ömür boyu devam edeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye bir şey almak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında ölüyle bir şey yemek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bir şey vermek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün verdiği bir şeyi yemek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, durumunuzun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün verdiği şeyi yemek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ölüden bir şey vermek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden bir şey istemek hayatının bir anda renkleneceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün bir şeyini almak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir