AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden bir şey vermek

Kahve falında ölüden bir şey vermek

Kahve falında ölüden bir şey vermek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, iyilik ve hayır bulacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden bir şey vermek gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Kahve falında ölüden bir şey içmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye bir şey almak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle bir şey yemek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün verdiği şeyi yemek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey yemek huzurunun yerine geleceğine, işindeki verimin artacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün bir şeyini almak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kişinin şansının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir