AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün bir şeyini almak

Kahve falında ölünün bir şeyini almak

Kahve falında ölünün bir şeyini almak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün bir şeyini almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birisine bir şey vermek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işarettir.

Kahve falında ölünün bir şey verdiğini görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün verdiği şeyi yemek küs kimselerin barışacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden bir şey istemek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü ye bir şey vermek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir