AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye baklava vermek

Kahve falında ölüye baklava vermek

Kahve falında ölüye baklava vermek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, eline geçen malları tutamayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında ölüye baklava vermek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir.

Kahve falında ölüye baklava vermek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden baklava almak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında misafirlikte baklava yemek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden baklava almak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kutu baklava görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, malında azalmaya işaret eder.

Kahve falında arkadaşla baklava yemek birçok engelin aşılacağına, borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında baklava görmek helal rızka kavuşacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir