AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün toprak istemek

Kahve falında ölünün toprak istemek

Kahve falında ölünün toprak istemek gelirinin düşeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, geçim derdinin olmayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, karlı işler alacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün toprak istemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, işle ilgili yöntemleri veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ölünün toprak istemek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, elin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında toprak istemek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün su istediğini görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ölünün para istediğini görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında ölüden helallik istemek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden yardım istemek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden dua istemek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey istemek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir