AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üzerinde yatmak

Kahve falında ölünün üzerinde yatmak

Kahve falında ölünün üzerinde yatmak zenginliğe kavuşulacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, huzur ve kazanç getireceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • İnsanların sevgisini kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında ölülerle yatmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün yatağına yatmak çalıştığı yerde amir olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle yan yana yatmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün yanında yatmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle yatmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işaret eder.

Kahve falında ölü gibi yatmak bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölü yanında yatmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle beraber yatmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir