AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü gibi yatmak

Kahve falında ölü gibi yatmak

Kahve falında ölü gibi yatmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, neredeyse kahrolacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü gibi yatmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiyetle ele almanız, yatırım, harcama veya ödeme planlarınızı detaylandırmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü gibi yatmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyormuş gibi olmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü gibi olmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı gibi görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyor gibi olmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yanında yatmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün yatağına yatmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde yatmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, fırsatların elden kaçırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir