AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünün kan olduğunu görmek

Kahve falında üstünün kan olduğunu görmek

Kahve falında üstünün kan olduğunu görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında üstünün kan olduğunu gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri değiştirebilir veya yaşadığınız yerde ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında karın üstünde kan görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, işlerinin duracağına inanılır.

Kahve falında üstünde kan görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin üstünde kan görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde kan görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik üstünde kan görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya yorulur.

Kahve falında ölünün üstünde kan görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek geçineceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının üstünde kan görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir