AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi üstünde kan görmek

Kahve falında kendi üstünde kan görmek

Kahve falında kendi üstünde kan görmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi üstünde kan gördüyseniz:

  • Etki alanınızı genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında üstünde kan görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün üstünde kan görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında gelinliğin üstünde kan görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi üstünde kan görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında üstünün kan olduğunu görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik üstünde kan görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafet üstünde kan görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir