AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü sesi duymak

Kahve falında ölü sesi duymak

Kahve falında ölü sesi duymak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, kalben çok rahat edileceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü sesi duymak gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Kahve falında ölü insanın sesini duymak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden ses duymak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine inanılır.

Kahve falında bir ölünün sesini duymak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin sesini duymak kazalardan ve belalardan korunacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölülerin sesini duymak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü babanın sesini duymak herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü sesi duymak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir