AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün saçlarını görmek

Kahve falında ölünün saçlarını görmek

Kahve falında ölünün saçlarını görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Kahve falında ölünün saçlarını gördüyseniz:

  • Ufak tefek işler için emek harcamaya gerek olmayabilir.

Kahve falında ölünün saçını yıkamak onunla mutlu bir yuva kuracağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü saçı taramak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinin saçını taramak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün saçlarını uzun görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü saçı kesmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü saçlı görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, ortalığın karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün saçını taramak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, büyük paralara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü saçı görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir