AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerin kalktığını görmek

Kahve falında ölülerin kalktığını görmek

Kahve falında ölülerin kalktığını görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, gıybet edeceğine, işinde terfi alacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, yüksek tahsil yapacağına delalet eder.

Kahve falında ölülerin kalktığını gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Kahve falında ölünün kalktığını görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün mezardan kalktığını görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında ölülerin kalktığını görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün ayağa kalktığını görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kalu bela görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ayağa kalktığını görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında uçağın kalktığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında kalsedon taşı görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir