AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği birinin evine gitmek

Kahve falında sevmediği birinin evine gitmek

Kahve falında sevmediği birinin evine gitmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Kahve falında sevmediği birinin evine gitmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baska bir sehre gitmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine inanılır.

Kahve falında sevmediğin birinin evini temizlemek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin birinin evine girmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşının evine gitmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kendisine kızacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının evine gitmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin evine gitmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evinde tuvalete gitmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir