AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının evine gitmek

Kahve falında bir kadının evine gitmek

Kahve falında bir kadının evine gitmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yeni duygular tadacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, çok başarılı işlere adım atacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının evine gitmek gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Kahve falında yaşlı kadının evine gitmek çalışmalarının takdir edileceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının evine gitmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadının evine gitmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca evine gitmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında konuşmadığın birinin evine gitmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine alamet eder.

Kahve falında köy evine gitmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında birinin evine misafirliğe gitmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun evine gitmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir