Kahve falında ölünün elinden öpmek

Kahve falında ölünün elinden öpmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün elinden öpmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Kahve falında ölünün elinden öpmek güzel sözler işiteceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinden öpmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinden öpmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinden öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kazancın katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölünün elinden et almak kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir