AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlı karıncaya binmek

Kahve falında atlı karıncaya binmek

Kahve falında atlı karıncaya binmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iç sıkıntısına, iyileşme göstereceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında atlı karıncaya binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ısrarla tuttukları saflardan ayrılmaya başlayabilirler veya fikirleri değişebilir.

Kahve falında atlı karıncaya binmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at karıncası görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında atın üstüne binmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında yarış atına binmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at arabasına binmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının atına binmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ata binmek at görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir