AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata binmek at görmek

Kahve falında ata binmek at görmek

Kahve falında ata binmek at görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, maddi olarak büyüyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ata binmek at gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz var.

Kahve falında ata binmek ve atla konuşmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ata binmek at görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde ata binmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ata binmek koşturmak zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine delalettir.

Kahve falında gemsiz ata binmek planlarının bozulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin olup ata binmek neredeyse kahrolacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük ata binmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şahlanmış ata binmek anne babayla ters düşüleceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir