AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün bokunu görmek

Kahve falında ölünün bokunu görmek

Kahve falında ölünün bokunu görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, aileyle iş yapmayacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, başarılarını arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün bokunu gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Kahve falında ölü birini boğulmaktan kurtarmak bereket ve zenginlik elde edeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ölü boku görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölünün bokunu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü tarafından boğulmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan boku toplamak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işarettir.

Kahve falında gölde boğulan birini görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini boka sürmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği boklu görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir