AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında ölü birini boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında ölü birini boğulmaktan kurtarmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, problemlerinin biteceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, vefakar bir insan olunacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sorunlara neden olabilir.

Kahve falında ölü birini boğulmaktan kurtarmak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu boğulmaktan kurtarmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini boğulmaktan kurtarmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında derede boğulan birini kurtarmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hak yoluna döneceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını boğulmaktan kurtarmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu boğulmaktan kurtarmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek çok sevileceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak fakir fukaraya yardım edeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir