AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine bir şey verdiğini görmek

Kahve falında kendine bir şey verdiğini görmek

Kahve falında kendine bir şey verdiğini görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine bir şey verdiğini gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Kahve falında ölünün verdiği şeyi yemek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın bir şey verdiğini görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında kendine bir şey verdiğini görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün bir şey verdiğini görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün verdiği bir şeyi yemek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında üzüm verdiğini görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohut verdiğini görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında arının oğul verdiğini görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir