AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün arkasından yemek vermek

Kahve falında ölünün arkasından yemek vermek

Kahve falında ölünün arkasından yemek vermek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kendi işinin patronu olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün arkasından yemek vermek gördüyseniz:

  • Karar vermeniz gereken durumlara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölünün arkasından yemek vermek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ölünün arkasından ağlamak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından koşmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün arkasından oynamak mutluluk dolu günler yaşanacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında ölünün arkasından gitmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün arkasından dua okumak fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamamak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir