AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün arkasından ağlamamak

Kahve falında ölünün arkasından ağlamamak

Kahve falında ölünün arkasından ağlamamak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, mesleğinde atılım yapacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakın.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamamak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün arkasından oynamak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından sessizce ağlamak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün arkasından dua etmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından yürümek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından yemek vermek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir