AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkanı dönüp gitmek

Kahve falında arkanı dönüp gitmek

Kahve falında arkanı dönüp gitmek maddi kolaylığa ulaşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkanı dönüp gitmek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kişilere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin arkasından gitmek yaşam standartlarının yükseleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında arkasına bakmadan gitmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin arkasından gitmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından gitmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla arka arka gitmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin arkasından gitmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin arkasından gitmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir