AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlet aramak

Kahve falında atlet aramak

Kahve falında atlet aramak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yokluk içine gireceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atlet aramak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyor ya da değişikliğin gerektiği yerleri görüyor olabilirsiniz.

Kahve falında atlet aramak işlerin canlanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet giydiğini görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, gözden düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor atlet görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, belalı insanlara denk geleceğine yorulur.

Kahve falında kadın atleti giymek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atlet giydirmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan atleti görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, sorunsuz geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet giymek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işarettir.

Kahve falında bir erkeği atletle görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir