AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski atlet görmek

Kahve falında eski atlet görmek

Kahve falında eski atlet görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında eski atlet gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Kahve falında eski atlet görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni atlet görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işarettir.

Kahve falında delik atlet görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atlet asmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz atlet görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yarım atlet görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın atleti görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış atlet görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir