AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı atlet görmek

Kahve falında sarı atlet görmek

Kahve falında sarı atlet görmek dertlerinin artacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sarı atlet gördüyseniz:

  • Olan biteni dikkatle ele almalı, kendi pozisyonunuzu da koruyacak şekilde hesaplayarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında sarı atlet görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski atlet görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bayan atleti görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeni atlet almak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, hasret giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli atlet görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sözleri tutulacağına işaret eder.

Kahve falında atlet vermek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalettir.

Kahve falında kendini atletle görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine delalettir.

Kahve falında yeni atlet görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, bunu da herkese ilan edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir