AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlet vermek

Kahve falında atlet vermek

Kahve falında atlet vermek hayatının da zorlaşacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, işinin başına geçeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına inanılır.

Kahve falında atlet vermek gördüyseniz:

  • Bir fikrinizin hayat bulmasını istiyorsanız öncelikle dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kadın atleti görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni atlet giymek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet ve külot görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, yetki ve imza sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında atletli adam görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, büyük maddi kayıp verileceğine delalet eder.

Kahve falında yırtılmış atlet görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayırlı bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında don atlet görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine atlet vermek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine rivayet eder.

Kahve falında atlet satın almak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir