AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine atlet vermek

Kahve falında birine atlet vermek

Kahve falında birine atlet vermek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine atlet vermek gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Kahve falında yırtık atlet görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, batıl amele delalet etmektedir.

Kahve falında don atlet kalmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet yıkamak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına inanılır.

Kahve falında beyaz atlet külot görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış atlet görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak atlet görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında temiz atlet giymek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye atlet vermek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir