AnaSayfa / Genel / Kahve falında atletli adam görmek

Kahve falında atletli adam görmek

Kahve falında atletli adam görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında atletli adam gördüyseniz:

  • Eşitlik veya adalet konularında başarısız olursanız ilişkilerde, iş birliklerinde ya da ortaklıklarda zorlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında atletli adam görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz atlet asmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına delalet eder.

Kahve falında siyah atlet görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği atletle görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz atlet görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz atlet ve külot görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalettir.

Kahve falında beyaz atlet çıkarmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz atlet yıkamak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir