AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm zamanını görmek

Kahve falında ölüm zamanını görmek

Kahve falında ölüm zamanını görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm zamanını gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Kahve falında ölüm zamanını görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüm zamanını bilmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zamansız kar görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir zaman görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, büyük bir üne sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında zaman belirtmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalettir.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin birini görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulur.

Kahve falında eski zamana gitmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir