AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm zamanını bilmek

Kahve falında ölüm zamanını bilmek

Kahve falında ölüm zamanını bilmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm zamanını bilmek gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yoldan ilerlemeniz, kumar oynamanızdan veya kısa yolu tercih etmenizden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Kahve falında ölüm zamanını bilmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öleceğin zamanı bilmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında öleceği zamanı bilmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işaret eder.

Kahve falında ölümünü bilmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm zamanını görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin öleceğini bilmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet eder.

Kahve falında evli olduğunu bilmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında kıyamet olacağını bilmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir