AnaSayfa / Genel / Kahve falında zaman belirtmek

Kahve falında zaman belirtmek

Kahve falında zaman belirtmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına tabir olunur.

Kahve falında zaman belirtmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Kahve falında zaman belirtmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında saat belirtmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında istediği zaman uçmak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek işlerinde başarı elde edeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakın zamanda ölen birini görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, makam ve rızık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yakın zamanda ölmüş birini görmek günahlarına tövbe edeceğine, borçlarının ödeneceğine delalettir.

Kahve falında zamanla yarışmak emrinde insan çalıştıracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir